torna la cançó publicitària

De tornada a casa després d’un magnífic cap de setmana, els meus fills i un parell d’amics que els acompanyaven van començar entre rialles a cantar cançons d’anuncis per fer més entretingut el viatge en cotxe. La meva sorpresa va ser majúscula quan em vaig adonar que coneixien totes les lletres de cap a cap. A continuació us deixo tres de les perles que van cantar; les seves favorites, em van dir. Desconec quina repercussió van tenir els anuncis en les vendes, però si les marques anunciants haguessin fet un test de record i de notorietat espontània entre els adolescents presents en el nostre vehicle estarien 100% satisfets del resultat. I els redactors que van escriure-les suposo que estarien molt orgullosos de la feina feta.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>