think me

Jordi_2_bxHola! Per si us interessa saber qui hi ha darrere de Think copy, heus aquí una mica de mi, Jordi García Soler. Actualment sóc redactor creatiu a Maripili, una petita agència de publicitat de Barcelona plena de bona gent. A més sóc professor de la Facultat de Comunicació Blanquerna (Universitat Ramon Llull) on, entre altres matèries, imparteixo l’assignatura de redacció publicitària. Abans de dedicar-me a això de la comunicació vaig treballar al Termcat, un centre de terminologia: suposo que d’aquí em ve l’afició pels neologismes. Aquest hobby de crear paraules el practico des de fa més de deu anys com a creatiu en agències de naming, primer a Internomen, després a Nombra i actualment a Neimik. Intento ser bon pare, company, amant, amic, professional, ciutadà… però a tot no arribo. A reveure!

5 thoughts on “think me

  1. Penso que ho fas prou bé ,lo de amigo, la resta no ho se… per cert m’estic repensant el nom…penso que et farè cas

  2. Trobo que és una pàgina molt interessant i que ens pots ajudar als que hem engegat nous projectes. En el meu cas, és un projecte cultural: una escola d’escriptura. Et llegiré. Una salutació gran. Laia Terrón

  3. Jordi, jo també em dedico a l’ofici (que no feina) de crear paraules, noms, eslogans i altres jocs lingüístics diversos… M’agrada molt el blog però volia saber si tens Facebook on pengis altres coses o els propis articles del blog, per seguir-lo més fàcilment. Gràcies!

    • Hola Chantal, gràcies! Bonic ofici. Penso que la millor manera és que et subscriguis al blog i així cada vegada que publiqui un article nou t’arribarà a la teva bústia. No sé si tens Twitter, si és així també ho piulo en el meu TL: @Thinkcopy Podríem seguir-nos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>